Tgrt Haber
01 Haziran 2019 13:34

Kadın çalışanı beyzbol sopasıyla bayıltıp dükkanı soydu

Meksika’da bir hırsız, spor ekipmanları satan bir dükkânı, kadın çalışanın kafasına beyzbol sopasıyla vurup, baygınlık geçirmesine neden olduktan sonra soyup kaçtı. Hırsız, Uber’den araç çağırınca, şoförün kendisini tanıması üzerine yakalandı.

Kadın çalışanı beyzbol sopasıyla bayıltıp dükkanı soydu
meksika,,hırsız,

Olay, Meksika’nın Sonora eyaletinde yer alan Navojoa şehrindeki ‘Multideportes’ isimli spor ekipmanları satan bir dükkânda meydana geldi. Dükkânın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir adamın kısa bir süre dükkânın girişinde kadın çalışanla konuştuğu ve bu sırada dükkânda satılan beyzbol sopalarından birini elinde tuttuğu görülüyor. Daha sonra ise kadın, kasaya doğru yürüdüğü sırada adam elindeki sopayla kadının kafasına sert bir şekilde vuruyor. Bunun üzerine kadın baygınlık geçiriyor ve kendini toparlayamıyor. Hırsız da bu sırada dükkânı soyup, kaçıyor.

52 yaşındaki kadın çalışanın kızı ise, saldırı ve soygun anının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak; annesinin hastanede olduğunu, durumunun ciddi olduğunu belirtti ve saldırganın tespit edilmesi için yardım istedi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra saldırganın çağırdığı ‘Uber’ aracının şoförü, saldırganı tanıyarak yakalanmasını sağladı.

Yerel basına olayla ilgili açıklamada bulunan bölge savcısı ise, Navojoa’daki gerçekleşen olaydan haberdar olduklarını, bu kapsamda 1 kişinin gözaltına alındığını ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...