Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2015 15:00

Kadın canlı bombanın kimliği şoke etti

Fransız Le Point gazetesi, Saint-Denis kentinde gerçekleşen baskında üzerindeki yeleğini patlatarak kendini öldüren kadının kimliğini açıkladı.

Kadın canlı bombanın kimliği şoke etti
fransa,saldırı,kadın,canlı bomba,kimlik,

Polis kaynaklarına dayanan bilgiye göre, ismi henüz açıklanmayan kadın Paris saldırılarını düzenleyen Abdelhamid Abaaoud'un kuzeni. 
 Le Parisien gazetesinin bir tanığa dayandırdığı haberinde ise, uzun sarı saçlı bir kadın polisle konuşurken görüldü. Bu kadının canlı bomba olduğunu ifade eden tanık, o anları şöyle anlattı: 
"Polisin kadına kollarını indirmemesini söyledi. Kadın kollarını kaldırdı ve ardından çok büyük bir gürültü duyuldu. O anda bombayı patlattığını tahmin ediyorum. Sokaktaki pek çok dükkanın camı kırıldı. 
 Paris'teki saldırıların beyni olan Abaaoud'un kuzeni olan kadının kimliğinin tespit çalışmaları sürüyor. 
 BFMTV haber kanalı, kadının isminin Hasna olduğunu belirtti. Fransa tarihinin ilk canlı bombacısı ise Cuma günü kendisini Stade de France'ın dışında patlatan teröristti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...