Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2021 11:10

6 kadını öldürürse piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişi de şaşırtıcı

İngiltere'de 6 kadını öldürüp piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişine dair ortaya çıkan gerçekler şaşırttı.

6 kadını öldürürse piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişi de şaşırtıcı
ingiltere,cinayet

Kuzey Londra'da 19 yaşındaki Danyal Hüseyin'in geçtiğimiz yıl Haziran ayında iki kız kardeşi parkta canice öldürmesinin ardından ortaya çıkan gerçekler duyanların ağızlarını açık bırakmıştı. 6 kadını öldürdükten sonra kendisine piyango vuracağını düşünen Hüseyin adlı katil, İngiltere'de mahkemeye çıktı. 

Hüseyin, geçen yıl Wembley'deki Fryent Coutry Park'ta 46 yaşındaki Bibaa Henry ve 27 yaşındaki Nicole Smallman'ı bıçaklayarak öldürdü.

6 kadını öldürürse piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişi de şaşırtıcı

Kız kardeşleri, öldürüp çalılıklara sürükledikten sonra Hüseyin, çimlere düşürdüğü 12 cm'lik bıçakla elini kesti. Olay yerini temizlemeye çalışmasının ardından ise kız kardeşlerin telefonlarını gölete attı. Cinayetin ardından babasının evine gitti.

BÜYÜ KİTABI, KANLA İMZALANMIŞ NOTLAR...

The Mirror'ın haberine göre, olay yerinde cinayet aleti olan bıçakla elini kesmesi sayesinde polis tarafından bulunan Danyal Hüseyin, Asperger Sendromu (Otizm spektrum bozukluğu) olduğunu ileri sürdü, hafızasında da sorun olduğunu söyledi ve soruları yanıtlamayı reddetti.

Danyal Hüseyin'in annesinin evinde yapılan aramada Hüseyin'e ait bir büyü kitabı, el yazısı semboller ve kanıyla imzalanmış iki not bulundu.

6 kadını öldürürse piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişi de şaşırtıcıHüseyin, tüm delillere rağmen itiraz etti, tanık kürsüsüne girmeyi de reddetti. Geçtiğimiz Salı günü suçlu bulundu.

HİÇ PİŞMANLIK GÖSTERMEDİ

Kraliyet Savcısı, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Hüseyin bu yargılamalar boyunca hiçbir pişmanlık göstermedi. Parka gidip gelirken CCTV'ye yakalanan kişi olduğunu veya bir süpermarkette cinayet silahını satın alan kişi olduğunu sürekli olarak inkar etti.

6 kadını öldürürse piyango kazanacağını düşünen katilin geçmişi de şaşırtıcıAŞIRI SAĞ DÜŞÜNCELERE SAHİPTİ

22 Eylül'de aynı mahkemede yargılanacak olan Hüseyin'in geçmişine dair ortaya çıkan gerçekler de şoke etti. Dailymail'in haberine göre ise Hüseyin'in 15 yaşındayken aşırı sağ radikal düşüncelere sahip olması nedeniyle ''Radikalleşmeyi Önleme Programı''na katıldığı ortaya çıktı. 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, yedi ay sonra, Mayıs 2018'de 'şiddet içeren aşırılık veya terörizmle ilgili olarak önemli bir endişe barındırmadığından' taburcu edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...