Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 15:11

Kafasına demir çubuk saplandı hayatta kaldı!

Hindistan'da duyanların ağzını açık bıraka bir olay yaşandı. Gaziabad şehrinde kafasına demir çubuk saplanan kişi, hayatta kalmayı başardı.

Kafasına demir çubuk saplandı hayatta kaldı!
hindistan

Hindistan'ın Gaziabad şehrinde adı açıklanmayan 24 yaşındaki bir gencin kafasına 20. kattan düşen metal bir çubuk saplandı. Çubuk, gencin kafasının bir tarafından girip diğer tarafından çıktı. Hemen hastaneye kaldırılan gencin kafatasının bazı parçaları çıkarıldı ve bunları karnında deri altında bir yere yerleştirildi. Bu uygulama sayesinde kafatası parçasının canlı kalması sağlanırken beyin de şişmedi ve organa kan akışı sağlandı.

Kafasına demir çubuk saplandı hayatta kaldı!

Kafasına demir saplanan gencin ameliyatı 4 saat sürdü ve oldukça başarılı geçti. Doktorlar adamın muhtemelen hayatta kalacağını ama sol tarafının felç olma ihtimali olduğunu söyledi.

Kafasına demir çubuk saplandı hayatta kaldı!

İnşaat işçisi iki ay içinde tekrar ameliyat edilecek ve kafatası parçaları yerine yerleştirilecek. Times of India’ya konuşan ve ameliyatı gerçekleştiren Dr. Gupta, “Hastayı yakından takip ediyoruz. Gidişat iyi görünüyor” dedi.

31 Temmuz’daki olaydan sonra hastanın yardımsız bir şekilde soluduğunu ve gözlerini açtığını belirten Gupta, hastanın iyileşmek için önünde uzun bir yol olduğunu, ileride fizik tedavi de görmesi gerekeceğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...