Tgrt Haber
17 Eylül 2021 23:42

Torunu doğarken kalbi duran kadın 45 dakika sonra hayata döndü

ABD'de kızının doğum yaptığı haberini alan bir kadın kalp krizi geçirdi. Kalbi duran kadın, sağlık ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu 45 dakika sonra yeniden hayata döndürüldü.

Torunu doğarken kalbi duran kadın 45 dakika sonra hayata döndü
ABD,doğum,kalp krizi

ABD’nin Baltimore şehrinde akılalmaz bir olay yaşandı.

DOĞUMDA SORUN OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE KALBİ DURDU

Kathy Patten isimli bir kadın, golf oynarken hamile olan kızının doğum için hastaneye kaldırıldığı haberini aldı. Doğumun sıkıntılı olduğunu öğrenince kalp krizi geçiren Patten, sağlık ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırıldı. Aynı hastanede doğum yapmaya çalışan kızı Stacey Fifer’in da bebeğin doğum kanalına sıkışması sonucu acil sezaryene alındığı kaydedildi.

Torunu doğarken kalbi duran kadın 45 dakika sonra hayata döndü

45 DAKİKA SONRA HAYATA DÖNDÜ

Kalbinin durduğu, nabzının atmadığı belirtilen Patten’in, sağlık ekiplerinin yoğun kardiyopulmoner resüsitasyonu (CPR) sonucu 45 dakika sonra tekrar hayata döndüğü ileri sürüldü. Koridorun diğer ucundaki odada da aynı dakikalarda 39 saat süren doğum sancısı sürecinden sonra Patten’ın torunu Alora’nın dünyaya geldiği bildirildi.

Patten, yaşanan olay hakkında, “Tanrı’nın bana ikinci bir şans vermesinden dolayı çok minnettarım” derken, Patten’a kalp masajı yapan doktor Dov Frankel ise olayın modern tıbbın bir sonucu mu yoksa olağanüstü bir olay mı olduğu sorusunu insanlara bıraktığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...