Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 13:34

İngiltere'de kan donduran cinayet! 15 yaşındaki çocuğun yaptıkları korkunç

İngiltere'de 15 yaşındaki bir çocuk, 12 yaşındaki arkadaşını ormana götürüp korkunç bir şekilde öldürdü.

İngiltere'de kan donduran cinayet! 15 yaşındaki çocuğun yaptıkları korkunç
ingiltere,cinayet

15 yaşında adı açıklanmayan bir çocuk, 12 yaşındaki arkadaşını doğum gününden yalnızca iki gün önce korkunç bir şekilde katletti. 12 yaşındaki Roberts Buncis'i, arkadaşı Boston yakınlarında bir ormana götürdü. İlk olarak arkadaşının kafasını kesmeye çalışan çocuk, bunu yapamayınca defalarca bıçakladı.

Lincoln Crown Mahkemesi'nde yapılan bir duruşmada sanığın ''Bir muhbir olduğu'' için şiddet uygulama niyetinde olduğu söylendi. Fakat 15 yaşındaki genç, ormana giderken yanında bıçağı kendisi götürmüştü, bu durum mahkemede ''kontrolünü kaybetti'' olarak anlatıldı.

Jüri üyeleri sanığın ifadesini reddetti ve bunun yerine "öfke tarafından motive edildiği, öz kontrolünü kaybetmek yerine ise ölen kişiyi cezalandırmaya çalıştığı" sonucuna vardı.

Genç, mahkemede adam öldürmeyi kabul etti ancak tasarlayarak cinayet işlemeyi reddetti.

İngiltere'de kan donduran cinayet! 15 yaşındaki çocuğun yaptıkları korkunçBir aile dostlarının daha önce Mirror'a yaptığı açıklamada Roberts'ın aslen Letonyalı olan bekar babası Edgars Buncis tarafından büyütüldüğünü ve ona daha iyi bir hayat sağlamak için İngiltere'ye getirildiğini söylendi.

Aile dostu Edijs Peculis, Roberts'ın altı yıl önce İngiltere'ye taşındığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...