Tgrt Haber
14 Kasım 2021 16:23

Kan donduran olay! Atıkların arasında bebek cesedi bulundu

Kan donduran olay Eskişehir'de yaşandı. Geri dönüşüm tesisinin çalışanları, gece mesaisi esnasında bant üzerinden gelen atıkların arasında bir bebek cesediyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı incelemelerden sonra bebeğin yeni doğmuş olduğu tespit edildi.

Kan donduran olay! Atıkların arasında bebek cesedi bulundu
Geri dönüşüm,Atık,Ceset,Bebek,Eskişehir

Eskişehir'de bulunan bir geri dönüşüm tesisinin çalışanları, gece mesaisi esnasında bant üzerinden gelen atıkları ayıklarken bir bebek cesediyle karşılaştı. Tesis çalışanları durumu hemen ekiplere bildirdi.

BEYAZ ÖRTÜYLE KAPATILMIŞ

Yapılan ilk incelemelerde kız bebeğin yeni doğmuş olduğu ve üzeri beyaz örtüyle kapatılmış şekilde sırt üstü yatar vaziyette durduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, yapılan araştırmalarda 13 Kasım akşamı saat 20.00’den itibaren Eskişehir kent merkezinden toplanan çöp ve atıkların getirilerek ayrıştırma bandına alındığını belirledi.

SAVCILIK DEVREDE

Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine ceset üzerinde Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi tarafından gerekli incelemelerin yapılmasının ardından bebeğin cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...