Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2021 13:00

Kanada'daki terör saldırısıyla hayatını kaybeden Müslüman aile için cenaze töreni

Kanada’nın Ontario eyaletindeki London şehrinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Müslüman aile için cenaze töreni düzenlendi.

Kanada'daki terör saldırısıyla hayatını kaybeden Müslüman aile için cenaze töreni
kanada,müslüman aile,terör saldırısı

Kanada'nın London kentinde 6 Haziran’da Müslüman bir aileye Hyde Park Yolu’nda kaldırımda yürüdükleri sırada 20 yaşındaki Nathaniel Veltman aracı ile kasten çarpmıştı. Saldırıda aileden 4 kişi hayatını kaybederken, ağır yaralı kurtulan ailenin 9 yaşındaki oğulları Fayez Salman’ın hastanedeki tedavisi sürüyorMüslüman bir aileyi hedef alan saldırıda hayatını kaybeden 4 kişi için Güneybatı Ontario İslam Merkezi'nde cenaze töreni düzenlendi.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Nathaniel Veltman'ın aracı ile kasıtlı olarak kaldırımda yürüyen aileye çarpması sonucu hayatını kaybeden 46 yaşındaki Salman Afzaal, 74 yaşındaki Talat Afzaal, 44 yaşındaki eşi Madiha Salman ve 15 yaşındaki Yumna Salman’ın cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Öğle namazının ardından saldırıda ölen aile fertleri için cenaze namazı kılındı. Cenazeler törenin ardından London Müslüman Mezarlığı'nda defnedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...