Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2021 14:50

Kanada'da yıllardır tutsak orka Kiska başını duvarlara vurmaya başladı

Kanada'da bulunan Marineland hayvanat bahçesinde uzun yıllar beton tankın içinde tutulan orka Kiska, depresyona girdi ve kafasını duvarlara vurarak intihara teşebbüs etti.

Kanada'da yıllardır tutsak orka Kiska başını duvarlara vurmaya başladı
kanada,balina,orka

Kanada'daki Marineland hayvanat bahçesinde yıllardır beton tankın içinde tutsak olan son orka Kiska'nın kafasını duvarlara vurduğu anlar sosyal medyada milyonlar tarafından izlendi.

Yürekleri sızlatan videoyu eski bir eğitmen olan Phil Demers paylaştı ve bu zulmün sona ermesinin gerektiğini şu sözlerle dile getirdi:

"Bu video 4 Eylül 2021'de çekildi. Hayvanların tutsak edilmesine karşı aktivistler MarineLand'e girdiler ve hayatta kalan son orka Kiska'nın kafasını duvara vurduğunu gördüler. Lütfen izleyin ve paylaşın. Bu zulüm sona ermeli." 

Kanada'da yıllardır tutsak orka Kiska başını duvarlara vurmaya başladı

Kiska'nın bir başka videosunu da paylaşan Demers, "Bu da başka bir açı. Bu tehlikeli ve kendine zarar verme davranışıdır. Kiska'nın psikolojisi bozuk" dedi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, Marineland hayvanat bahçesinde yıllardır beton tankın içinde tutulan ve hayatta kalan son orka Kiska'nın, yaşadıkları nedeniyle yaşamına son vermeye çalıştığı yorumları da yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...