Tgrt Haber
15 Nisan 2014 12:04

Kanlı ay tutulması neden depremleri tetikliyor

'Kanlı Ay Tutulması' sona erdi. Sona erdi ancak beraberinde Türkiye'de iki deprem meydana getirdi.

Kanlı ay tutulması neden depremleri tetikliyor
kanlı ay tutulması,deprem,neden depremleri tetikliyor,türkiye deprem,kanlı ay tutulması deprem,

İlk deprem haberi Çorum'dan geldi ikinci deprem haberi ise Akdeniz'den meydana geldi. Ay tutulması neden depreme neden oluyor?Son 500 yılda sadece 3 kez gerçekleşen "Kanlı Ay Tutulması" olarak bilinen ay tutulması astrologlara göre doğal afetlere neden olabilir. Türkiye iki depremle sarsıldı. Çorum'da deprem meydana geldikten sonra Akdeniz'de de deprem meydana geldi.
Kanlı ay tutulması olarak geçen ve 500 yılda bir görülen ay tutulması meydana geldi. Bu tutulmanın depremlere neden olabileceği söylenirdi. Ülkemizden iki deprem haberi hemen geldi.Çorum'da 10 dakika arayla iki deprem meydana geldi.  Akdeniz'den de deprem haberi geldi. Depremler paniğe neden oldu. 500 yılda bir görülen ay tutulmasına kanlı ay tutulması adı veriliyor.  Astrologlar kanlı ay tutulmasının bazı sarsıntılara neden olabileceğini vurguluyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...