Tgrt Haber
22 Ocak 2022 16:53

Kaplanlı otel tartışmalara neden oldu! Yatakla kaplan arasında santimler var

Çin'de kaplanlarla iç içe uyuma imkanı sunan otel, tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada kaplan temalı odalar çok sayıda paylaşıldı.

Kaplanlı otel tartışmalara neden oldu! Yatakla kaplan arasında santimler var
çin,kaplan,otel,sosyal medya

Çin'in Jiangsu eyaletindeki Nantong şehrinde bulunan Orman Safari Parkı içindeki otel, müşterilerine odalarından farklı vahşi hayvanları izleme imkanı sunuyor. Otelin görüntüleri, sosyal medyada çok sayıda paylaşıldı. O görüntülerde otel odalarından birinin içinde görülen kaplan herkesin dikkatini çekti. Kaplanın bulunduğu alan ile müşterilerin konakladığı yataklı kısım arasında yalnızca bir cam bulunuyor.

Çin’in Twitter’i olarak bilinen Weibo’da ‘kaplan manzaralı oda’ başlığı 100 milyondan fazla kez görüntülenirken, konu hem hayvan hakları hem de güvenlik endişeleri açısından hararetli tartışmalara yol açtı.

Kaplanlı otel tartışmalara neden oldu! Yatakla kaplan arasında santimler var

Konunun gündeme gelmesinin ardından Nantong Belediyesi’ne bağlı birimlerin, hem müşteri güvenliğini sağlamak hem de hayvanlara zulmedilmesini önlemek amacıyla söz konusu uygulamanın sonlandırılması talimatını verdiği iddia edildi. Ancak farklı kaynaklar, konunun görüşüldüğünü ve henüz bir yasak kararının çıkmadığını açıkladı.

Çin'in geleneksel takvimine göre 1 Şubat itibariyle girilecek olan Kaplan Yılı nedeniyle, ülke genelinde kaplan sembollü ve konseptli ürünlerin promosyonunda artış görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...