Tgrt Haber
12 Ağustos 2022 20:40 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 22:15

Son dakika! Karadağ'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika: Balkan ülkelerinden Karadağ'da akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı bir saldırganın etrafa ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Karadağ'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Karadağ,saldırı

Karadağ'ın başkenti Podgorica'ya 36 kilometre uzaklıkta bulunan Cetinje şehrinde akşam saatlerine doğru korkunç bir saldırı gerçekleşti. Aile içinde yaşadığı bir tartışmadan sonra şehrin sokaklarında rastgele ateş açan bir şahıs adeta dehşet saçtı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

34 yaşındaki silahlı saldırgan, çocuklar da dahil olmak üzere sokakta yürüyen insanları hedef alarak ateş etti. Korkunç saldırı nedeniyle 11 kişi can verdi, biri polis 6 kişi ise yaralandı. Yaralananlardan ikisinin durumunu ağır olduğu belirtilirken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Son dakika! Karadağ'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Çevreye rastgele ateş açan saldırgan polisle girdiği çatışmada öldürüldü. Saldırının meydana geldiği bölge polis tarafından kapatılırken, olaya ilişkin ilk resmi açıklama geldi. Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic yaptığı açıklamada, "Tüm Karadağ vatandaşlarını masum kurbanların aileleri, akrabaları, dostları ve Cetinje vatandaşlarının yanında olmaya çağırıyorum. Karadağ daha önce böyle bir trajedi görmedi" ifadesini kullandı.

Yerel basında yapılan haberlerde ise saldırı gerçekleştiren şahsın Vuk Boriloviç adlı kişi olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...