Tgrt Haber
05 Temmuz 2019 13:36

Karısının cesedini aylarca buzdolabında saklayan sanığa mahkeme acımadı

Çin'de karısını öldürdükten sonra cesedini buzdolabına koyarak 100 günden fazla saklayan sanığa ölüm cezası verildi.

Karısının cesedini aylarca buzdolabında saklayan sanığa mahkeme acımadı
Çin,,ölüm,,idam,,ceza,

Çin'in Şangay kentinde mahkeme, 17 Ekim 2016'da Hongkou bölgesinde evlerinde bir tartışma sonucu karısını boğarak öldüren ve 106 gün buzdolabında saklayan Zhu Xiaodong'a ölüm cezası verdi.

BAŞKA BİR KADINLA TATİLE ÇIKTI

Çin medyasında çıkan haberlere göre, 30 yaşındaki Zhu Xiaodong cinayeti işledikten sonra başka bir kadınla seyahate gitmek için karısının kredi kartından 21 bin 800 dolar harcayarak, Haian ve Jiangsu eyaletlerine ve Güney Kore'ye gitti. 

ÖLÜM CEZASI ONANDI

Xiaodong, Ağustos ayında Şangay 2 Nolu Orta Halk Mahkemesi tarafından verilen ölüm cezasına itiraz etmişti ancak Şangay Yüksek Halk Mahkemesi Cuma günü Xiaodong'un cezasını onayladı. 

MESAJLARINA KENDİSİ CEVAP VERDİ

Mahkemeden yapılan açıklamaya göre, bir giyim mağazasında çalışan Xiaodong, karısını öldürdükten sonra onun sosyal paylaşım hesaplarına giriş yaptı, ailesinden ve arkadaşlarından gelen mesajlara cevap verdi.

GERÇEĞİ DAHA FAZLA SAKLAYAMADI

Xiaodong'un karısı Yang ailesinin tek çocuğuydu. Açıklamada, 1 Şubat'ta kayınpederinin doğum günü yemeğine katılması istendiğinde artık gerçeği saklayamayacağını fark eden Xiaodong'un polis tarafından yakalandığı bildirildi.

ET DEPOLAMAK İÇİN SATIN ALMIŞ

Açıklamaya göre Xiaodong, eşinin vücudunu korumak için kullanılan dondurucuyu 22 Eylül'de internetten satın aldı ancak evde beslediği yılan, kertenkele ve kurbağaları için et depolamak amacıyla satın aldığını iddia etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...