Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 13:26 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 13:39

Konut peşinatına buğdayın ardından karpuz karşılığı ev satışı!

Çin'deki durgun emlak piyasası nedeniyle konut peşinatına karşılık buğday ve sarımsak kabul eden emlak şirketinin ardından konut almak isteyen çiftçiler için nakit yerine karpuz ve diğer tarımsal ürünleri kabul eden bir şirket daha ortaya çıktı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Konut peşinatına buğdayın ardından karpuz karşılığı ev satışı!
çin,ev,konut,karpuz

Çin'in Jiangsu eyaletindeki Nanjing kentinde bir emlak şirketi yaptığı kampanyayla adından söz ettirdi. Şirket, konut almak isteyen çiftçiler için nakit yerine karpuz ve diğer tarımsal ürünleri kabul ettiklerini duyurdu. Emlak şirketi,  ev satın almak isteyen çiftçiler için 250 bin lira yerine geçen karpuz ve diğer tarımsal ürünlerini peşinat olarak kabul edeceklerini açıkladı. 

Şirket, çiftçilerin ellerindeki fazla ürünleri alarak, inşa edilmiş yeni evlerin satılması için başlatılan kampanyanın amacının yerel karpuz çiftçilerini desteklemek olduğunu belirtti.

KONUT PEŞİNATINDA BUĞDAY TAKASI

Çin'de emlak şirketleri durgun piyasa satışlarını canlandırmak için ilginç pazarlama stratejilerine başvuruyor. Bir başka emlak şirketi de müşterilerden ev peşinatı olarak buğday ve sarımsak kabul edeceğini duyurmuştu.

Henan merkezli Central China Real Estate isimli şirketin "Buğdayla ev takası" başlığını taşıyan bir ilanında, alıcıların yaklaşık yarım kiloya tekabül eden Çin'deki ağırlık birimi olan bir "catty" başına 2 yuan fiyatlı mahsulü gayrimenkul projelerinden birinin 160 bin yuanlık (23 bin 900 dolar) peşinatını karşılamak için kullanabilecekleri yazıyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...