Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Mart 2019 20:58

Katar Emiri'nden onurlu Türkiye duruşu! Toplantıyı terk etti

Tunus'ta bugün gerçekleştirilen Arap Birliği Zirvesi'nde Türkiye ve İran skandal sözlerle hedef alınırken, Katar Emiri Temim el Sani toplantıdaki konuşmasını beklemeden zirveyi terk etti.

Katar Emiri'nden onurlu Türkiye duruşu! Toplantıyı terk etti
katar emiri,türkiye

Tunus'ta Suudi Arabistan Kralı Selman'ın başkanlığında gerçekleştirilen Arap Birliği Zirvesi'ne Türkiye aleyhinde yapılan skandal açıklamalar damga vurdu.

Türkiye ve İran'ın müdahalelerinin Arap ülkelerindeki krizi daha da derinleştirildiği ifadelerinin toplantıda dile getirilmesinin ardından en sert tepki Katar Emiri'nden geldi.

Katar Emiri Temim el Sani, zirvedeki konuşma sırasını beklemeden toplantıyı terk etti.Tunus'ta toplanan 30'uncu Arap Birliği, içerisinde Golan Tepeleri'nin de bulunduğu kritik konuları konuşmak için bir araya geldi. Zirve'ye, tartışılan konulardan çok uyuyanlar damgasını vurdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...