Tgrt Haber
23 May 2022 16:05 - Güncelleme : 23 May 2022 16:17

Katar'ın Paris Büyükelçiliğine girmeye çalıştı! Güvenlik görevlisini öldürdü

Katar'ın Paris Büyükelçiliğine girmeye çalışan bir kişi, kendisini engellemeye çalışn güvenlik görevlisini öldürdü. Fransız polisi, kısa sürede saldırganı gözaltına aldı, soruşturma başlatıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
Katar'ın Paris Büyükelçiliğine girmeye çalıştı! Güvenlik görevlisini öldürdü
katar

Bir kişi Paris'in en işlek caddelerinden Champs Elysees'ye yakın 8. Bölge'de yer alan Tilsitt'teki Katar Büyükelçiliğine girmek istedi. Büyükelçiliğe girmeye çalışan kişi ile güvenlik görevlisi arasında çıkan arbedede, güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. İstihbarat kaynakları, zanlının bazı suç kayıtlarının bulunduğunu kaydetti.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı ve hakkında taksirle adam öldürme suçlamasıyla cezai soruşturma başlatıldığı belirtildi. Savcılık, olayda silah kullanılıp kullanılmadığının henüz tespit edilmediğini ifade ederken, Fransız basınının dayandırdığı kaynaklara göre, olayın terörle bağlantısı bulunmuyor.

Katar'ın Paris Büyükelçiliği tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...