Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 09:35 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 10:13

Katil timsah tespit edildi! Midesi açılınca herkes şoke oldu

Endonezya'da talihsiz balıkçı Samsul Bahri, bir timsah tarafından yutuldu. Yetkililer, 3 günün ardından timsahı yakaladı ve midesini açtılar fakat büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Katil timsah tespit edildi!  Midesi açılınca herkes şoke oldu
endonezya,timsah

Endonezya'da yine bir katil timsah felaketi yaşandı. Balıkçılık yaparak hayatını idame ettiren 3 çocuk babası Samsul Bahri, geçtiğimiz günlerde Kuzey Kalimantan eyaleti Nunukan Regency'deki Semaja Nehri'nde balık avına çıktı. Nehirde açıldıktan sonra Bahri, balık beklemeye başladı. Bu sırada arkasından ise sinsice bir timsah yaklaştı ve Bahri'yi canlı canlı yuttuktan sonra kayıplara karıştı. 

Katil timsah tespit edildi!  Midesi açılınca herkes şoke oldu

Bahri'nin eve dönmeyişinin ardından telaşa kapılan ailesi polise başvurdu. Bahri'nin balık barınağına giden polisler, arkadaşlarından aldıkları bilgiler doğrultusunda ilk sıraya tümsah saldırısı ihtimalini koydu. Yetkililer, timsahları taramaya başladı.

Katil timsah tespit edildi!  Midesi açılınca herkes şoke oldu

Ekipler, sık sık bölgeye uğrayan bir timsahı tespit ettiler ve yakalamak için kolları sıvadı. Tam 3 gün boyunca devam eden çalışmalar sonucunda timsah yakalandı ve uzmanlar aracılığıyla midesi açıldı. Fakat Bahri'nin kalıntıları timsahın midesinde bulunamadı.

Herkesi şoke eden hayrete düşüren olayın aslı, ekiplerin detaylı incelemesinden sonra anlaşıldı. Bu duruma göre, timsahın Bahri'yi sindirdiği ve bu nedenle midesinin boş olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...