Tgrt Haber
24 Haziran 2021 14:38

21 yıl arayla iki kadını öldüren katilin tüyler ürperten itirafı

İngiltere'de 47 yaşındaki Gary Allen, 21 yıl arayla iki kadını öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cinayet itirafları ise kan donduran cinstendi.

21 yıl arayla iki kadını öldüren katilin tüyler ürperten itirafı
ingiltere,cinayet

Geçtiğimiz günlerde 47 yaşındaki Gary Allen, 1997'de Hull'da üç çocuk annesi Samantha Class'ı ve 2018'de Rotherham'da dört çocuk annesi Alena Grlakova'yı öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edildi. Allen, cinayetleri itiraf etti, anlattıklar tüyler ürpertti. Allen, ifadesinde şunları söyledi:

"Sana gerçeği söyleyeceğim, ama muhtemelen daha sonra beni tanımak istemeyeceksin, ama bilmek istiyorsan sana söyleyeceğim. Gerçek şu ki bir gece bir kadınla beraber oldum. Bana paranı ve her şeyini istiyorum eğer vermezsen polise bana tecavüz ettiğini söylerim dedi.''

''Ben de onu boğdum ve Humber Nehri'ne attım. Polisin veritabanında değildim çünkü daha önce hiçbir suç işlememiştim. Ama alkollü araba kullanmaktan yakalandım, tutuklandım ve mahkemeye gittim. Sheffield Kraliyet Mahkemesi'nde suçsuz bulundum. Polis delil elde etmek için çaresizdi, çünkü benim hakkımda hiçbir şeyleri yoktu." 

Samantha Class, öldürüldükten bir gün sonra Humber Nehri kıyısında bulundu. Geride Sophia, Aiden ve Lewis adında üç çocuk bıraktı. 

Allen, 2010 yılında Humberside bölgesine geri döndü.Allen bir cinayet daha işledi ve bir kadını daha öldürdü. Öldürdüğü Grlakova, en son 2018 Boks Günü'nde görüldükten dört ay sonra, Nisan 2019'da Rotherham'da bir derede çıplak halde bulundu. 38 yaşındaki Grlakova boğularak öldürülmüştü.

 

İkinci cinayetin ardından polis gizli bir operasyon başlattı. Allen yakalandı ve cinayetleri itiraf etti.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...