Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 17:08

Sokak köpeği katrana bulanan yavruları için böyle yardım istedi

Rusya'nın Namsty köyünde bir sokak köpeği çukura düşüp katrana bulanan yavruları için yardım istedi.

Sokak köpeği katrana bulanan yavruları için böyle yardım istedi
rusya,köpek

Sosyal medyada yavruları için yardım isteyen köpeğin görüntüleri viral oldu. Katran çukurunda mahsur kalan başıboş bir köpeğin, iki kurtarma görevlisine yavrusunu kurtarması için yalvardığını gösteren bir video ortaya çıktı. Klipte, çaresiz annenin, iki erkeğin etrafında daireler çizerek sızlandığı ve koştuğu görülüyor.

Yavruları tahmini olarak iki gün sonra Yegor adında bir yol işçisi tarafından katran çukurundan çıkarıldı. Daha sonra ise Yegor, hayvan kurtarıcılarını çağırdı. Kurtarıcılar, özenle yavruları katrandan arındırdı, oldukça yapışkan olan katranı temizlemek için ise dizel kullanıldı. Katrandan arındırılan yavrular, nehir suyunda yıkandı.

Sokak köpeği katrana bulanan yavruları için böyle yardım istediErkekler, Vasily ve Boris Krymkov kardeşler, daha sonra ilgili anne tarafından dikkatle izlenen dişi köpek yavrusunu temizlemeye başladılar.

Yapışkan katranı çıkarmak için önce dizel kullandılar, The Mirror'ın haberine göre ardından köpeği yakındaki bir nehrin sularında yıkadılar.

Anne köpek, her iki hayvan da bir hayır kurumu tarafından bakılmak üzere götürülmeden önce yavruyu kontrol etti.

Hayvan kurtarıcılarından bir kişi, olayı şu sözlerle anlattı:

“Köpekler katrana bulanmıştı, katran tüylerinin her bir parçasını hatta derisini bile kaplamıştı, bir mumya gibiydiler. Ağlayamadı bile sadece zaman zaman hafifçe sızlanıyordu. Önce dizelle, sonra nehirde sabunla yıkayarak yaklaşık üç saat kadar zaman harcadık. Sütünü verdik ve vitamin iğnesinin yapılması için veterinere götürdük.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...