Tgrt Haber
07 Mart 2015 11:02

Kaybolan Malezya uçağıyla ilgili yeni gelişme

Malezya Ulaştırma Bakanlığı, 8 Mart 2014 tarihinde kaybolan MH370 sefer sayılı yolcu uçağının Hint Okyanusu’nda bulunabileceğini açıkladı.

Kaybolan Malezya uçağıyla ilgili yeni gelişme
Hint Okyanusu, Malezya Havayolları, Malezya uçağı, malezya uçağı bulundu mu, Malezya Ulaştırma Bakanlığı

Malezya Havayolları’na ait MH370 sefer sayılı yolcu uçağı bir süre sonra Vietnam hava sahasında radardan kaybolmuştu. Malezya Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Boeing 777 yolcu uçağından bir yıldır haber alınamamasına rağmen Hint Okyanusu’nda bulunabileceği ifade edildi. Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai konuyla ilgili açıklamasında, yetkililerin uçuş ile ilgili herhangi bir detayı gizlemediklerini vurgulayarak, uçuş sırasında 227 yolcu ve 12 mürettebatı bulunan yolcu uçağı arama çalışmalarına devam edilebileceğini ifade etti.
Öte yandan bu hafta başında yapılan açıklamalarda, Avustralya, Endonezya ve Malezya’nın yeni bir yöntem kullanarak arama çalışmalarına devem edeceği bildirildi.
8 Mart 2014 tarihinde Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Pekin’e gitmek üzere havalanan yolcu uçağı Vietnam hava sahasında kaybolmuştu. Olayın ardından başlatılan arama çalışmalarına rağmen uçağa ait herhangi bir iz bulunamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...