Tgrt Haber
23 Mart 2014 18:51

Kaybolan uçakla ilgili yeni bir ipucu

Fransa'nın sağladığı yeni uydu görüntülerinde yeni cisimler tespit edildi.

Kaybolan uçakla ilgili yeni bir ipucu
kaybolan uçak,malezya uçağı,yeni bir ipucu,fransa,cisim

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'e giderken 8 Mart'ta kaybolan Malezya Havayolları uçağını arama çalışmaları Hint Okyanusu'nun güneyinde sürerken, Fransa'nın sağladığı yeni uydu görüntüleriyle tespit edilen cisimlerin kayıp uçağa ait olabileceği bildirildi.Malezya Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fransız yetkililerin sağladığı görüntülerde, arama yapılan bölgenin yakınlarında uçağa ait olabilecek cisimlerin tespit edildiği belirtildi.
Çin'e ait uydu görüntülerinde, okyanusun güneyinde dün yaklaşık 22 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde bir cismin tespit edildiğinin duyurulmasının ardından, bir araştırma uçağının bölgede başka cisimler de saptadığı belirtilmişti.Avustralya'nın daha önce sağladığı uydu görüntülerinde de benzer cisimlere rastlanmış ancak aramalar sonuç vermemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...