Tgrt Haber
04 Aralık 2014 14:22

Kayıp kedi Toby, 12 yıl sonra annesine kavuştu

2012'de kaybolan Toby adlı kedinin çipinden evi bulundu. 16 yaşında olan Toby'nin 18 yaşındaki annesiyle buluşması sırasında duygulu anlar yaşandı.

Kayıp kedi Toby, 12 yıl sonra annesine kavuştu
Kayıp kedi, toby, ingiltere,

İngiltere'nin Braintree kentinde kayıp bir kedi, 12 yıl sonra annesine kavuştu. Jemma Lough'ın Toby adlı kedisi 2002'de kaybolmuştu. Toby Eylül ayında evin 3 kilometre yakınlarında bulundu. Önce sokak kedisi olduğu düşünülen kedinin mikroçipi olduğu görüldü ve sahibinin adresine ulaşıldı. 'Toby'i görünce çok ağladım' Jemma Lough "Telefonda söylediklerinde şoke oldum. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Heyecandan titriyordum. Toby'yi görünce çok ağladım" dedi. Kayıp kedi Toby, 12 yıl sonra annesine kavuştu Lough'ın yeni evine götürülen 16 yaşındaki Toby burada 18 yaşındaki annesi Jackie'yle buluştu. Toby'nin annesiyle buluşması sırasında duygulu anlar yaşandı.
Kayıp kedi Toby, 12 yıl sonra annesine kavuştu
Toby, annesinin başını yaladı. Toby'nin bunca yıl nerede olduğu bilinmiyor. Ancak kedinin birkaç ay Lough'ın evinin yakınlarında alkol bağımlılarının tedavi gördüğü bir rehabilitasyon merkezinde kaldığı belirtiliyor. Veterineri, Toby'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kaynak:BBCTürkçe

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...