Tgrt Haber
14 Nisan 2014 10:52

Kayıp Malezya uçağı için denizaltı gönderilecek

Arama ekibi şefi Angus Houston açıklamasında Bluefin-21 adlı denizaltının zemini taramak için en kısa sürede sinyal alınan bölgelere gönderileceğini belirtti.

Kayıp Malezya uçağı için denizaltı gönderilecek
kayıp uçak, malezya uçağı, denizaltı, arama çalışmaları, kayıp uçak

8 Nisan’dan beri kaybolan uçağa ait olduğuna inanılan kara kutudan gelen sinyalleri alamadıklarını belirten arama ekibi kara kutunun pilinin bitmiş olabileceğinden endişeleniyor.
DENİZALTI GÖNDERİLECEK
Ekip, kara kutudan sinyal almak için su altında çalışan sinyal alıcı cihazlar kullanmasına rağmen daha ayrıntılı bilgi edinmek için bölgeye denizaltı gönderilecek.
NET BİLGİ HALA YOK
Geçtiğimiz ay Kuala Lumpur’dan Pekin’e gitmek üzere havalanan MH 370 sefer sayılı Malezya uçağının bir süre sonra kara ile irtibatı kesilmişti. Geniş bir bölgede aranan uçakla ilgili bu güne kadarsa henüz net bir bilgi elde edilemedi. Malezyalı yetkililer uydu verilerine dayanarak yaptıkları açıklamalarda uçuşun Hint Okyanusu’nun güneyinde sona erdiğini belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...