Tgrt Haber
12 Nisan 2014 18:23

Kayıp Malezya uçağıyla ilgili bomba bir iddia daha

Kayıp Malezya uçağının yardımcı pilotunun, kuleyle bağlantının kesilmesinin hemen ardından cep telefonuyla arama yapmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Kayıp Malezya uçağıyla ilgili bomba bir iddia daha
Kayıp Malezya uçağı, kayıp boing uçağı,

Geçen ay kaybolan Malezya Havayolları'na ait uçağın yardımcı pilotunun, kuleyle bağlantının kesilmesinin hemen ardından cep telefonuyla arama yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. Faruk Abdülhamid'in kiminle konuştuğu soruşturmanın gizliliği nedeniyle açıklanmadı. 8 Mart'ta Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 239 yolcu ve mürettebatıyla kaybolan uçakla ilgili sinyal arama çalışmaları devam ederken, yetkililer arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir bilgi paylaştı. 8 Mart'ta Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 239 yolcu ve mürettebatıyla kaybolan uçakla ilgili sinyal arama çalışmaları devam ederken, yetkililer arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir bilgi paylaştı.  Yardımcı pilot Faruk Abdülhamid kuleyle bağlantının kesilmesinden kısa bir süre sonra kendi cep telefonuyla arama yapmaya çalıştı.
KONUŞMANIN KİMİNLE YAPILDIĞI AÇIKLANMADI
Telefonun bağlanmasına rağmen uçağın hızı ve sinyal bulamaması nedeniyle yarıda kesilen konuşmanın kiminle yapıldığıysa, soruşturmanın gizliliği nedeniyle açıklanmadı.  Yetkililer telefon sinyalinin Malezya'nın batı kıyılarındaki Penang Adası'ndan geldiğinden emin olduklarını belirtti. Tarihin en gizemli kayıp uçak vakasıyla ilgili arama çalışmalarının yapıldığı alan, uçaktan geldiğine inanılan sinyaller sayesinde iyice daraltılmış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...