Tgrt Haber
20 Eylül 2021 09:51

Kayıp ünlü Youtuber'dan acı haber! Bilgi vermeyen nişanlı kaçtı

ABD'de nişanlısıyla çıktığı seyahatten dönmeyen ve kayıp olarak aranan ünlü Youtuber Gabrielle Petito'dan acı haber geldi.

Kayıp ünlü Youtuber'dan acı haber! Bilgi vermeyen nişanlı kaçtı
abd,,youtube,,kayıp,,youtuber,

Son günlerde tüm dünyanın konuştuğu kayıp Youtuber Gabriella Petito'dan kötü haber geldi, Petito'nun cansız bedenine ulaşıldı. 22 yaşındaki Petito'nun ölümünü FBI da doğruladı. FBI, Wyoming milli parkında bulunan cesedin, nişanlısıyla çıktığı seyahatte kaybolan Long Island'lı Gabby Petito'ya ait olduğunu doğruladı, açıklama yapan bir ajan şunları söyledi:

''Bugün erken saatlerde, Gabby Petito'nun tanımına uygun insan kalıntıları keşfedildi. Gabby'yi bulduğumuzu yüzde yüz doğrulamak için tam adli tıp tanımlaması tamamlanmadı, ancak ailesine bu keşif hakkında bilgi verildi.''

Polisin açıklamasının ardından Petito'nun babası kızının fotoğrafını paylaşarak ''Dünyada iz bıraktı'' yazdı. 

Kayıp ünlü Youtuber'dan acı haber! Bilgi vermeyen nişanlı kaçtı

NELER OLMUŞTU?

Youtube fenomeni Gabriella Petito ve nişanlısı Brian Laundrie, 4 aylık bir seyajate çıkmış, milli parklarda kamp yaparak yol alıyorlardı. Gabriella Petito, 11 Eylül'de ailesinin 13 gündür kendisinden haber alamamasının ardından kayıp olarak bildirildi.

NİŞANLISI KONUŞMAYI REDDETTİ KAÇTI

Petito'nun kaybının ardından geri dönen nişanlısı Laundrie, polislere konuşmayı reddetti. Ardından ise o da kayıplara karıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...