Tgrt Haber
28 Kasım 2021 17:06

Kedi ile köpeğin dostluğu hem gülümsetti hem düşündürdü: Aradığımız dostluk ne yazık ki hayvanlarda var

Ordu'nun Perşembe ilçesindeki kedi ve köpeğin dostluğu vatandaşların yüzlerini gülümsetti. Kedinin köpeğe olan fazla ilgisi ise gözlerden kaçmadı. Bazı vatandaşların bu dostluğu gördüklerinde, "Bugünkü aradığımız dostluk ne yazık ki hayvanlarda var" yorumu dikkat çekti.

Kedi ile köpeğin dostluğu hem gülümsetti hem düşündürdü: Aradığımız dostluk ne yazık ki hayvanlarda var
Kedi,Köpek,Hayvan,Dostluk

Ordu'nun Perşembe ilçesinde kedi ve köpeğin dostluğu çevredeki vatandaşların yüzlerini gülümsetiyor. Bir kafenin bahçesinde bulunan alanda köpeğin üzerine yatarak uyuyan kedinin arkadaşına olan ilgisi gözden kaçmadı. Kafe sahibi Bulut Genç, yaklaşık 7 yıldır köpeği beslediklerini söyleyerek, köpeğin sokak kedilerine adeta annelik yaptığını ifade etti.

"ARADIĞIMIZ DOSTLUK NE YAZIK Kİ HAYVANLARDA VAR"

Köpeği mama ile beslediklerini fakat kafeye gelen misafirlerin kendi yemeklerinden vermesinin köpeğin kilo almasına neden olduğunu belirten Genç, daha fazla kilo almaması için vatandaşları yemek vermemeleri konusunda uyardıklarını söyledi. Genç, “İnsanlar genelde cep telefonları ile kaydetmeye başlıyorlar, söyledikleri şey de bugünkü aradığımız dostluk ne yazık ki hayvanlarda var deyip küçük bir espri yapıp geçiyorlar” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...