Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 12:32

Kendisini sokan yılandan intikam almak için yılanı ısırdı

Hindistan'da sarhoş bir adam, kendisini sokan yılandan ısırarak intikam almaya kalkıştı. Yılanı ısıran adam, hayatını kaybetti.

Kendisini sokan yılandan intikam almak için yılanı ısırdı
hindistan,yılan

Hindistan'da şoke eden bir olay yaşandı. Rama Mahto adlı bir kişi, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla alkol aldı. 65 yaşındaki adamı o anlarda bir yılan bacağından soktu.

Mahto, yılanın kendisini sokmasına çok sinirlendi ve alkolün de etkisiyle yılanı yakalayıp ısırmaya çalıştı. Hatta polis ekipleri, Mahto'nun arkadaşlarının yılanı ağzına atıp çiğnediğini iddia ettiğini söyledi.

Yılan o anlarda Mahto'yu en az 10 kez tekrar soktu. India Tv News'in haberinde, Mahto'nun daha sonra hayvanı ağzından çıkarıp yakındaki bir ağacın dibine bıraktığını yazdı.

Arkadaşları, Mahto'nun yılanın zehirli olduğuna inanmadığını bu yüzden de hastaneye gitmeyi reddettiğini anlattı. Bütün ısrarlara rağmen tedavi olmayı reddeden Mahto, olayın ardından evinde ölü bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...