Tgrt Haber
14 Mart 2014 16:32

Kerry ve Lavrov'un görüşmesinde dikkat çeken kare

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov, İngiltere'nin başkenti Londra'da Ukrayna'daki krizi ve Kırım'da Pazar günü yapılması planlanan referandumu görüştüler.

Kerry ve Lavrov'un görüşmesinde dikkat çeken kare
abd,rusya,kerry,lavrov,referandum,ingiltere,görüşme

Kerry, ABD'nin Londra Büyükelçiliği rezidansındaki görüşmeden önce yaptığı açıklamada, Lavrov ile konuşulacak çok şey olduğunu ifade ederek, "Aramızdaki farklılıkları gidermek ve ilerleyebilmek için bu fırsatı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise, "İçinde bulunduğumuz durum, zor bir durum. Birçok olay oldu ve çok zaman kaybedildi. Dolayısıyla şimdi neler yapılabileceğini düşünmemiz lazım" diye konuştu.
Kerry ve Lavrov'un görüşme öncesi gazetecilere poz verirken çekilen bu fotoğrafı ise sosyal medyada espri konusu oldu. Lavrov'un öfkeli, Kerry'nin ise üzgün ve dalgın göründüğü fotoğrafla ilgili, "İşler gibi duygular da çok karışık" yorumu yapıldı. İki bakan rezidansın bahçesindeki koyu sohbet sırasında zaman zaman gözen kaybolunca, ortaya ilginç kareler çıktı. Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından atılan tweet'te bu fotoğraf paylaşılarak, "Lavrov ve Kerry. Umarız geri dönecekler" denildi. Rus devletine bağlı Russia Today'in Twitter hesabından ise bu tweet'in üzerine "Biz de öyle umuyoruz" yorumu yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...