Tgrt Haber
16 Ocak 2022 07:59

Kuzey Kore'de Kim Jong-Un'dan halka yeni talimat: Dışkınızı gübre olarak kullanın

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'dan Çin'den gelen gübrelerin azalması ve yaşanan tedarik sıkıntıları nedeniyle tuhaf bir öneri geldi. Kim, vatandaşlardan kendi dışkılarını gübre olarak kullanması çağrısında bulundu

Kuzey Kore'de Kim Jong-Un'dan halka yeni talimat: Dışkınızı gübre olarak kullanın
kuzey kore,,kim jong un,

Kuzey Kore lideri Kim’den gübre krizi için halkına ilginç bir çağrı geldi. Kim vatandaşlarından dışkılarını gübre olarak kullanmalarını istedi.

Kuzey kore son dönemlerde Covid-19'un da etkisiyle gıda krizi ve tedarik sorunları ile mücadele ediyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un da vatandaşlarından mantığı zorlayan isteklerde bulunmaya devam ediyor

Kim, Çin’den gelen gübrelerin azalması nedeniyle halkına yeni çağrıda bulundu. Kim jong-un gübrede yaşanan tedarik krizi nedeniyle halkından kendi dışkılarını gübre olarak kullanmasını söyledi.

The Daily Beast'in bildirdiğine göre, devlet medyası da Kim’in açıklamalarından sonra halkı ev yapımı gübre yapmaya teşvik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...