Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 12:35

Kız arkadaşını öldürdü vücuduna ojeyle yazıp itiraf etti

İngiltere'de Daniel Grant Smith adında bir adam kız arkadaşını öldürdükten sonra, vücuduna ojeyle cinayeti itiraf etti.

Kız arkadaşını öldürdü vücuduna ojeyle yazıp itiraf etti
ingiltere,cinayet

İngiltere Oldham'da 41 yaşındaki Daniel Grant Smith'in kız arkadaşı Imogen Bohajczuk ile geçimsiz bir ilişkisi vardı. Smith, şubat ayında ise korkunç bir cinayet işledi, kız arkadaşına önce şiddet uyguladı ardından ise bıçaklayarak öldürdü. Bıçak darbelerinden ikisi ise ölümcül noktalara isabet etti. Katil Smith, sonra kız arkadaşının cesedini yatağa taşıdı.

Smith, kız arkadaşının cesedinin yanına bir oyuncak ayı, eline ise bir parfüm şişesi koyup kırmızı bir ojeyle vücuduna ''Bendim'' yazdı. Imogen Bohajczuk'un cesedi iki hafta boyunca bulunamadı. Smith ise giderken Bohajczuk'un banka kartını ve cep telefonunu aldı. 

Kız arkadaşını öldürdü vücuduna ojeyle yazıp itiraf ettiBir önceki duruşmasında cinayeti itiraf eden Smith, ömür boyu hapse mahkum edildi. Smith'in alkol bağımlılığı olduğu, kız arkadaşının banka kartındaki paranın tamamıyla da alkol aldığı öğrenildi.

Öte yandan cinayetten birkaç gün önce Smith ile Bohajczuk'un eski erkek arkadaşı Gregory Johnson arasında bir kavga yaşanmıştı. Kavganın ardından Bohajczuk, Johnson'a erkek arkadaşının kendisini öldürebileceğini söylemişti. The Mirror'ın haberine göre, olay günü Bohajczuk iki defa polisi aradı. Johnson'a ise yaralarının fotoğraflarını mesaj olarak göndermiş. Johnson'ın son mesajına ise cevap hiç gelmedi.

Kız arkadaşını öldürdü vücuduna ojeyle yazıp itiraf ettiSmith, cinayetin ardından kız arkadaşından çaldığı cep telefonuna yeni bir kart takarak kendi telefonuymuş gibi kullandı. Banka kartını ise yerel bir gazete bayisinde ve bir benzin istasyonunda kullandı, yakalandığında ise kartın sahibinin kendisi olduğunu iddia etti. Yakalanana kadar ise kartla 38 işlem yaptı ve kartın hesabını boşalttı.

 

Mahkeme, memurlar Bohajczuk'un evine gittiğinde 'korkunç bir manzara' bulduklarını söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...