Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Haziran 2022 16:42 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 18:30

5 ay komada kaldı uyandığında gördüğü mesajla dünyası başına yıkıldı

Kanada'da yaşayan 25 yaşındaki Brie Duval, geçirdiği kazanın ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Doktorların ümitsiz konuştuğu Duval, 5 ay komada kaldı, uyandığında gördüğü mesajla ise dünyası başına yıkıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
5 ay komada kaldı uyandığında gördüğü mesajla dünyası başına yıkıldı
kanada

Brie Duval, Kanada'da bir restoranda şef olarak çalışırken düştü ve kafasını çarptı ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Hafızasını kaybeden Duval, 5 ay boyunca komada kaldı. Duval'in talihsiz kaza sırasında birkaç kemiği kırıldı, omurgasında zedelenme meydana geldi, beyin kanaması geçirdi ve kaburgalarında kırıkları olduğu anlaşıldı. Kaza yüzünden korkunç yaralar alan Duval, yaşam destek ünitesine bağlı olarak 5 ay komada kaldı.

Bu süreçte hafızasını kaybeden Duval için doktorlar, hayatta kalma şansının yüzde %10'u geçmediğini söyledi. Fakat Duval, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesinde üstün geldi. 

5 ay komada kaldı uyandığında gördüğü mesajla dünyası başına yıkıldı

Şimdilerde oldukça sağlıklı bir hayat süren Duval'in hafızası ise komadan çıktıktan sonra bir süre geri gelmedi. Hafızası geri geldiğinde ise Duval, 4 yıllık erkek arkadaşının kendisini terk ettiğini anladı. Sevgilisine ulaşmak istediğinde ise acı gerçekle karşı karşıya kaldı. İsmi açıklanmayan eski erkek arkadaş, Duval komada yaşam mücadelesi verirken onu terk etmiş ve başka bir kadınla kaçmıştı. Üstelik Duval hastanede olduğu sırada ne onu ziyaret etmiş ne de durumunu öğrenmek için arayıp sormuştu.

5 ay komada kaldı uyandığında gördüğü mesajla dünyası başına yıkıldı

Duval, eski erkek arkadaşını aramak istediyse de ulaşamadı fakat telefonuna gelen mesajla dünyası başına yıkıldı. Duval'in telefonuna gelen mesajda ''O artık benimle birlikte, yaşadığınız evden taşındı bizimle iletişime geçmeye çalışma'' yazıyordu. Hayatının şokunu yaşayan Duval, bu mesaj üzerine erkek arkadaşının onu her yerden engellediğini de öğrendi.

Duval'in 4 sene boyunca beraber olduğu erkek arkadaşının o komadayken bir başka kadınla kaçtığı ortaya çıktı. Yaşadıklarını Dailymail'e anlatan Duval, başına gelenlerden dolayı çok büyük bir travma yaşadığını söyledi.

Kaynak: Dailymail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...