Tgrt Haber
12 Haziran 2021 17:29

Komadan çıktı timsahın ağzından nasıl kurtulduğunu anlattı

Meksika'da sahte tur rehberi tarafından timsahlı lagünde yüzdürülen İngiliz kız kardeşlerden saldırıya uğrayan Melissa, komadan çıktı. Genç kadın, yaşadığı dehşeti ilk kez anlattı.

Komadan çıktı timsahın ağzından nasıl kurtulduğunu anlattı
meksika,timsah saldırısı

Meksika'da ruhsatsız tur rehberinin bilgisizliği nedeniyle timsahlı lagüne soktuğu İngiliz kız kardeşlerden Melissa timsah saldırısına uğramıştı. Melissa'yı ise ikizi Georgia timsahı yumruklayarak kurtarsa da ölümcül yaraları nedeniyle komaya girmişti. 28 yaşındaki Melissa Laurie, komadan çıktı ve cesur kız kardeşi Georgia'yı onu kurtardığı için minnettar olduğunu söyledi. Melissa, "Bundan canlı çıktığım için kendimi şanslı hissediyorum'' dedi. 

Melissa, kardeşi Georgia'nın timsahın kafasına yumruklar savurması sayesinde kurtulduğunu söyledi. Melissa, ''Georgia yanımda olduğu ve benim için timsahla savaştığı için çok mutluyum. Kız kardeşimin kahramalığı sayesinde hayattayım'' diye de sözlerine ekledi.

Komadan çıktı timsahın ağzından nasıl kurtulduğunu anlattı

İkiz kardeşini 10 metrelik bir timsahın ağzından dramatik bir şekilde kurtaran Georgia ise, ilk kez bandajlı bir el ile görüldü. Georgia, hastanede kız kardeşini ziyaret ettiğini söyledi. Timsah saldırısına uğrayan Melissa'nın sağlık durumunu ise şu sözlerle anlattı:

''Melissa'yı o halde görmek gerçekten zordu. Mel, çok morarmış, iki siyah gözü ve yüzünde, gövdesinde ve bacağında timsahın onu ısırdığı ve çizdiği derin kesikler var. Şu anda "hassas" kalan Melissa'nın durumu için bilgide bir değişiklik yok, ancak istikrarlı olduğunu düşünüyoruz. İyileşeceğini görmek için bekliyoruz."

Komadan çıktı timsahın ağzından nasıl kurtulduğunu anlattı

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...