Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 15:21

Komşusunun ses çıkarmasına kızdı asansördeyken havaya uçurdu

Rusya'da akıl almaz olay! Komşusunun asansörü tamir ettiği sırada çıkardığı seslere sinirlenen bir kişi, komşusu asansördeyken bombayla havaya uçurdu.

Komşusunun ses çıkarmasına kızdı asansördeyken havaya uçurdu
rusya,asansör,bomba,komşu

Rusya'nın İrkutsk şehrinde bulunan Mareşal Konev Caddesi'ndeki binanın asansörünü tamir etmek isteyen bina sakini, komşusu tarafından korkunç bir şekilde katledildi. Asansörü tamir eden komşusunun çıkardığı seslere sinirlenen bir kişi, evinde hazırladığı patlayıcıları asansöre yerleştirdi. Komşusu asansörde bulunduğu esnada patlayıcıları ateşe veren adam, asansörü havaya uçurdu.

Patlamanın etkisiyle asansör kabininde parçalanmalar meydana gelirken, asansördeki kişi ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve ölüm tehlikesini atlattığı öğrenildi.

Komşusunun ses çıkarmasına kızdı asansördeyken havaya uçurdu

GÜRÜLTÜ ÇIKARDIĞINI İDDİA EDEREK KENDİNİ SAVUNDU

Komşusunun içinde bulunduğu asansörü havaya uçuran kişinin evine polisler baskın düzenledi. Rusya Soruşturma Komitesi, baskında çok sayıda bomba yapımında kullanılan kimyasal madde ve araç gereçlerin ele geçirildiğini duyurdu.

Gözaltına alınan zanlı, ilk ifadesinde komşusunun sürekli asansörü tamir ettiğini ve bu sırada gürültü çıkardığını savunarak, bu nedenle asansöre bomba koyduğunu ve planını uyguladığını söyledi. Gözaltında tutulan zanlının işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği ve büyük olasılıkla tutuklanacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...