Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 18:03 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 18:10

Köpek balıkları dehşet saçtı! İki kişiyi paramparça ettiler

Mısır’da son iki gündür sahil kıyısına inen köpek balıkları dehşet saçıyor. Hungada kentinde dün bir kadını öldüren köpek balıkları bugün bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.  

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Köpek balıkları dehşet saçtı! İki kişiyi paramparça ettiler
Köpekbalığı,Kızıldeniz,Mısır

Mısır’ın Kızıldeniz kıyısındaki turizm kenti Hungada’da son birkaç gündür köpek balıkları dehşet saçıyor. Dün Avusturyalı bir kadın köpek balıklarının saldırısına uğramış ve feci şekilde hayatını kaybetmişti.

Yetkililer yaşanan olay üzerine bölgeyi üç gün boyunca kapatırken, çevrede süren çalışmaların ardından 40'lı yaşlarında Rumen bir kadın turistin daha cansız bedenine daha ulaşıldığı bilgisini aktardı.

SALDIRILARI İNCELEMEK ÜZERE KOMİTE KURULDU

Kentte yaşayan insanların dehşete düştüğü olay sonrası, Çevre Bakanlığı tarafından bir açıklama geldi. Bakanlık, saldırıların koşullarını ve arkasındaki nedenleri incelemek üzere bir komite kurulduğu duyurdu.

KIZILDENİZ KIYI ŞERİDİ KAPATILMIŞTI

Yetkililer yaşanan olay üzerine bölgeyi üç gün boyunca kapatarak dalış, şnorkelli yüzme, rüzgar sörfü ve uçurtma dahil tüm deniz faaliyetlerinin yasaklandığını ve balıkçı teknelerinin de Hurgada açıklarında durmasına izin verilmediğini duyurmuştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...