Tgrt Haber
09 Haziran 2022 10:17 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 12:41

Köpek sandı sevmek isterken bacağından oldu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan bir motelin bahçesinde yürüyüşe çıkan adam dehşeti yaşadı. Köpek sandığı hayvanı sevmek isterken bacağından oldu.

Köpek sandı sevmek isterken bacağından oldu!
abd,florida,köpek,timsah

İsmi açıklanmayan bir adam ABD'nin Florida eyaletindeki motele tatil için geldi fakat tatili kabusa döndü. Gece saatlerinde motel odasından çıkarak bahçede yürüyüş yapan adam, öylece dolandığı esnada çalıların arasında bir hayvan olduğunu fark etti. Gece karanlığında çalıların arasındaki hayvanın köpek olduğunu düşünen tatilci, çalıların arasına girerek köpek olduğunu düşündüğü hayvanı sevmeye kalkıştı.

Hayvanın yanına giderek başını okşamaya çalışan adam bir anda saldırıya uğradı. Ani saldırı nedeniyle neye uğradığını şaşıran adam, köpek sandığı hayvanın timsah olduğunu çok geç fark etti.

Köpek sandı sevmek isterken bacağından oldu!

Timsahın saldırısına uğrayan adamı, motel çalışanları kurtardı ve acil olarak hastaneye kaldırdılar. 49 yaşındaki adam, hemen ameliyata alındı. Fakat bacak yapısının büyük oranda zarar gördüğü anlaşıldı. Ameliyatın ardından polisler, ifadesini aldığında ise olayla ifadeleri birebir örtüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...