Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2021 15:52

12 yaşındaki çocuk köpekbalığı saldırısından ucuz kurtuldu!

Amerika'nın Maryland eyaletinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu köpekbalığı saldırısına uğradı, ölümün eşiğinden döndü.

12 yaşındaki çocuk köpekbalığı saldırısından ucuz kurtuldu!
köpekbalığı,,amerika,

Amerika'daki köpekbalığı saldırılarına bir yenisi eklendi. Maryland eyaletinde Jordan Prushinski adlı 12 yaşındaki kız çocuğu ailesiyle beraber tatile gitti. Jordan, deniz yalnızca diz boyuna kadar gelecek şekilde girmiş olsa da köpekbalığı saldırısına uğradı. Jordan, bir dalgayla beraber bacaklarına yengecin çarptığını düşündü. Fakat o esnada bacağının kanadığını fark ettiğini şu sözlerle anlattı:

"Deniz canlılarını sevmiyorum, bu yüzden sol bacağıma ne dokunduğunu görmeden hemen dışarı çıktım. Sahilde neler olup bittiğini gerçekten anlamadım ve her yerim kanıyordu.'' 

Dehşete kapılmış annesi Melissa, bir EMT (Acil Tıp Teknisyeni) ve bir hemşire de dahil olmak üzere diğer plaj sakinleri küçük kıza yardım etmek için koştu. Genç, hastaneye kaldırılmadan önce olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

12 yaşındaki çocuk köpekbalığı saldırısından ucuz kurtuldu!

Jordan babası Robert, kızının köpekbalığı saldırıya uğradığı anda yardıma koşan herkese övgüler dağıttı:

“Cankurtaranlar ve yardım eden herkes harikaydı. Oraya vardığımda onu aldım ve oradan çıkardım.''

The Mirror'ın haberine göre, acil servis doktoru, Jordan'ın annesine başka hiçbir hayvanın böyle bir ısırık izi bırakamayacağı için bunun bir köpekbalığı saldırısı olduğunu söyledi. Ancak köpekbalığının türü bilinmiyor.

Küçük kızın bacağına ise tam 20 dikişi atıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...