Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2022 12:58 - Güncelleme : 13 May 2022 13:07

Köpeklere ilginç yasak: Havlamaları sınırlandırıldı

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Aurora kentinde evcil köpeklere ilginç bir yasak geldi. Artık köpekler gün içinde belirli saatlerde havlayabilecek.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
Köpeklere ilginç yasak: Havlamaları sınırlandırıldı

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Aurora kentinde, Hayvan Kontrol Yönetmeliği konusunda yeni düzenlemeler yapıldı ve köpeklere ilginç bir yasak geldi. Yeni düzenleme kapsamında Aurolılar aynı türden ikiden fazla hayvanı sahiplenemezken hayvanların havlamaları da sınırlandırıldı.

Auro'raki her bir ev için en fazla 4 evcil ya da çiftlik hayvanı sahiplenilebilecek. Daha önceden 4'ten fazla veya aynı türden ikiden fazla hayvan edinenler, kazanılmış hakların korunması ilkesi kapsamında görülerek düzenlemeden muaf tutulacak.

HAVLAYAN KÖPEKLERİN SAHİPLERİNE CEZA

Köpekleri 07.00-22.00 saatlerinde 15 dakikadan fazla, 22.01- 06.59 saatlerinde 10 dakikadan fazla "aşırı ses" yapan köpek sahiplerine ceza kesilecek.

Şikayetlerin, kayıtlarla ve birkaç görgü tanığıyla yapılması gerekecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...