Tgrt Haber
30 Aralık 2021 00:10

Koronavirüs aşısı olmamak için ağaca tırmandı

Hindistan’da bir adam koronavirüs aşısı yapmak üzere evine gelen sağlık ekiplerinden kaçarak ağaca tırmandı.

Koronavirüs aşısı olmamak için ağaca tırmandı
Hindistan,koronavirüs,aşı

Hindistan’ın Puducherry bölgesinde yerel hükümet, halkın yüzde 100’ünün aşılanması amacıyla aşılama kampanyası başlattı. Yapılan kampanya çerçevesinde koronavirüs aşısı olmak için tüm bölgeyi kapı kapı dolaşan sağlık ekipleri, Konnerikuppam köyünde ilginç bir tepki ile karşılaştı. 40 yaşındaki bir adam, Covid- 19 aşısı olmamak için ilginç bir yola başvurdu. Aşı karşıtı adam, çareyi ağaca tırmanmakta buldu. 

SAĞLIK EKİPLERİ VAZGEÇTİ

Sağlık ekipleri ve çevre sakini, Covid-19 hastalığını önlemek için aşının gerekli olduğunu ve köydeki birçok kişinin aşılanmış olduğunu söyleyerek adamı aşağı inmek için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İddiaya göre sağlık ekibiyle alay da eden adam, ekibin aşıyı yapması için ağaca tırmanmasını da isteyince sağlıkçılar aşı uygulamasından vazgeçerek bölgeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...