Tgrt Haber
03 Ocak 2022 09:43

Acı tesadüf! Aşısız çift aynı gün Kovid-19'dan hayatını kaybetti

Kovid-19 aşısı olmayan Fernandez çifti, Koronavirüs’e yakalandı. Tedavi altına alınan çift, saat farkıyla hayatını kaybetti.

Acı tesadüf! Aşısız çift aynı gün Kovid-19'dan hayatını kaybetti
Kovid-19,Koronavirüs aşısı

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ve varyantları can almaya devam ediyor. Bugün dünyada Koronavirüs’ten ölen kişi sayısı 5 milyonu aşmış durumda. ABD’nin California eyaletinde yaşayan ve dört çocukları olan Alvaro ve Sylvia Fernandez çiftli, Koronavirüs’e yakalandı. Hastaneye kaldırılan ve tedavi gören çift Koronavirüs’e yenik düştü. Saat farkıyla hayatlarını kaybeden çiftin ardından gözü yaşlı dört çocuk kaldı.  

GERİDE 4 ÇOCUK KALDI 

Alvaro Fernandez çifti, aşı konusunda endişelere sahip olmaları nedeniyle aşı yaptırmadı. Diyabet de dahil olmak üzere pek çok hastalığa sahip olan Alvaro Fernandez ile eşi Sylvia Fernandez lise döneminde tanıştılar. 25 yıllık evli olan çiftin, biri ikiz 4 çocuğu bulunuyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...