Tgrt Haber
26 Aralık 2021 09:10

Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu Windsor Kalesi'ne silahla giren kişi tutuklandı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in Noel'i geçirmek için gittiği Windsor Kalesi'ne ait araziye silahlı bir şekilde giren kişi tutuklandı.

Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu Windsor Kalesi'ne silahla giren kişi tutuklandı
kraliçe elizabeth,ingiltere,noel

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in bu sene Noel'i geçirmek için gittiği Windsor Kalesi'ne ait araziye hem izinsiz hem de silahla giren bir kişi olduğu öğrenildi. Thames Valley polisinin yaptığı açıklamaya göre, 19 yaşındaki zanlının Southamptonlı olduğu ve yerel saatle 08.30'da kaleye ait araziye izinsiz şekilde girdiği bildirildi.

Polis, zanlının yasak bölgeye izinsiz girmek ve üzerinde "saldırı silahı" bulundurmaktan tutuklandığını ifade ederek, şahsın herhangi bir binaya girmediğini ve kraliyet ailesi üyelerinin olay hakkında bilgilendirildiğini açıkladı.

Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu Windsor Kalesi'ne silahla giren kişi tutuklandı

Thames Valley emniyetinden Rebecca Mears, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti:

"Metropolitan polisinden meslektaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Güvenlik sistemlerinin adamın araziye girmesi ile tetiklendiğini ve herhangi bir binaya girmediğini doğrulayabiliriz.  Halk için bir tehlike olduğuna inanmıyoruz.''

Kraliçe, bu yıl Noel’i her zamanki gibi Sandringham Malikanesi’nde geçirmek yerine Windsor Kalesi'ni tercih etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...