Tgrt Haber
29 May 2019 11:19

Kremlin'den S-400 açıklaması

S-400'lerin Türkiye'ye teslimatı hakkında konuşan Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, "Her şey planlandığı şekilde ilerliyor ve herhangi bir gecikme söz konusu değil” dedi.

Kremlin'den S-400 açıklaması
KREMLİN,S400

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, S-400 hava savunma  sistemlerinin Türkiye’ye teslimat sürecinin planlanan takvim doğrultusunda  ilerlediğini ve herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını belirtti. 
Peskov, Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da gazetecilere yaptığı  açıklamada, Türkiye'nin talebi doğrultusunda S-400'lerin teslimatının öne  alındığını anımsattı.
Teslimat sürecinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ifade  eden Peskov, “Her şey planlandığı şekilde ilerliyor ve herhangi bir gecikme söz  konusu değil.” dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir süre önce yaptığı açıklamada,  ABD'nin Türkiye'nin S-400 almasını istemediği ve bu konuda süre verdiğine yönelik  iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...