Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2022 14:30 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 14:48

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Kurt adam görüntüsü ortalığı karıştırdı

Sosyal medya, son zamanlarda ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir hayvanat bahçesinde çekilen fotoğrafı konuşuyor. Fotoğrafta kurt adama benzeyen bir görüntü olması tartışmaları beraberinde getirdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Kurt adam görüntüsü ortalığı karıştırdı
sosyal medya,abd

Sosyal medyanın son konularından biri kurt adam iddiası oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde çalışan bakıcı, çektiği bir fotoğrafı sosyal medyaya yükledi ve ortalık karıştı. Şimdiye kadar birçok kez animasyonlara, filmlere konu olan kurt adam iddialara göre bu hayvanat bahçesinde kendisini gösterdi. 

Teksas'taki hayvanat bahçesindeki bakıcı, tel örgülerin ardında kurt adama benzeyen bir görüntüyle karşı karşıya kalınca telefonuna sarıldı. Hayvanat bahçesinin bakıcısı, tel örgülerin ardından çektiği fotoğrafı sosyal medyaya yükledi ve fotoğraf hızla yayıldı. Fotoğraftaki görüntünün kurt adam olduğuna dair tartışmalar sosyal medyada aldı başını gitti.

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Kurt adam görüntüsü ortalığı karıştırdı

Kurt adam olduğu iddia edilen canlının bu görüntüsünün sosyal medya platformu Reddit'te paylaşılmasıyla tartışmalar da patlak verdi. Bazı kullanıcılar kurt adam efsanesine destek verirken, bazı kullanıcılar da görüntülerdeki bir insan olduğunu fakat kostüm giydiğini savundu.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah 5 Haziran 2022 09:38

O adam Çorum'da yaşıyordu. Ne ara green card aldı acaba?

Sonraki Haber Yükleniyor...