Tgrt Haber
16 Eylül 2021 09:19

Kuyudaki 20 cesedin ardından Meksika'da boş binada 10 ceset daha!

Meksika'da geçtiğimiz günlerde ihbar üzerine kuyudan 20 ceset çıkmasının ardından boş binadan da 10 ceset çıktı.

Kuyudaki 20 cesedin ardından Meksika'da boş binada 10 ceset daha!
meksika,,ceset,

Meksika'da geçtiğimiz haftalarda polisi harekete geçiren ihbar sonucunda bir artezyen kuyusunda 20 ceset bulundu. Son olarak ise Zacatecas eyaletinde yine bir ihbar sonucu metruk bir binada cesetler bulundu. Yetkililer, savcılık eşliğinde binadan 10 cesedin çıkarıldığını belirterek, konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Zacatecas eyaleti Meksika'da cinayet sayısının en fazla olduğu yerlerden biri. Ağustos ayında altı erkeğin cesedi bir köprüye asılmıştı.

 

Eyalette yılın ilk altı ayında 536 kişinin öldürüldüğü kayıtlara geçti. Sayılara göre cinayetler 2020'ye göre yüzde 57 artış gösterdi.  

KUYUDA 20 CESET

Meksika'nın Veracruz eyaletine bağlı Omealca kasabasında bir evin yakınlarındaki artezyen kuyusundan cesetler çıktı.

Kuyudaki 20 cesedin ardından Meksika'da boş binada 10 ceset daha!

Yetkililer, savcılık eşliğinde kuyuda yapılan incelemelerden sonra 30 metre derinlikten 20 ceset çıkarıldığı bilgisini paylaştı. Cesetlerin ölüm nedenlerini belirlemek için çalışma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...