Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 13:21

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un son hali sağlık durumunu sorgulattı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un son hali görenleri şaşırttı. Jong-Un'un sağlık durumu yeniden gündeme geldi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un son hali sağlık durumunu sorgulattı
kim jong un,kuzey kore

Yasaklar ülkesi Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-Un son görüntüsü resmi haber ajansı tarafından çekilen fotoğrafla ortaya çıktı. 24 ve 27 Temmuz'da katıldığı askeri bir etkinlikte çekilen fotoğraflarında ensesinin sağ tarafında bir şişlik ve bandaj görülüyor.

Bandajın olduğu yerde yeşil renkli bir yara izi de dikkatlerden kaçmadı. 29 Temmuz'da çekilen bir başka fotoğrafta ise Kim'in ensesinde herhangi bir yara izi bulunmuyordu.

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un son hali sağlık durumunu sorgulattı

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Kore İşçi Partisi'nin bir toplantısında görüntülenen Kim’in önemli miktarda kilo verdiği görülmüştü. Fakat Kuzey Kore'deki yetkililer konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmadı.

Ayrıca Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un geçen yıl ise kardiyovasküler bir operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Kim'in operasyon geçirdiği dönemde uzun süre toplum önğnde olmaması ise öldüğü iddialarını doğurmuştu. Hatta yerine kız kardeşi Kim Yo Jong'un geçeceği konuşuluyordu.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...