Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2021 13:51

Kuzey Koreli eski ajan, Kim Jong-Un'un karanlık sırlarını ifşa etti

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un karanlık sırları ortaya çıktı. Ülkeyi terk eden eski üst düzey ajan Kim Kuk-song, Kore liderinin kendisine muhalif isimleri öldürmek için suikast timleri kurdurduğunu iddia etti.

Kuzey Koreli eski ajan, Kim Jong-Un'un karanlık sırlarını ifşa etti
kuzey kore,kim jong un

Kuzey Kore'yi terk eden eski üst düzey ajan Kim Kuk-song, kapalı kutu olarak bilinen Kim Jong-un hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

SUİKAST TİMLERİ VE UYUŞTURUCU LABORATUVARI İDDİASI

BBC'ye özel açıklamalar yapan eski ajan, yakınında görev yaptığı Kim Jong-un'un "muhaliflere karşı suikast timleri ile uyuşturucu laboratuvarı kurduğunu" ileri sürdü. Kim Kuk-song ayrıca Kuzey Kore liderinin kendisini eleştirenleri öldürmek için suikastçılar gönderdiğini, bunun yanı sıra devrimci fon toplanmasına yardımcı olmak için de yasa dışı uyuşturucu laboratuvarı kurduğunu iddia etti.

Eski ajan Kim, istihbarat ağının üst kademelerinde yer almak için 30 yıl çalıştığını belirterek, istihbarat ağlarının "Yüce Lider'in gözleri, kulakları ve beyni" olduğunu dile getirdi.

2014 yılında canını kurtarmak için ülkeden kaçan ve Güney Kore'nin başkenti Seul'e yerleşen Kim, artık Güney Kore istihbaratı için mesai harcıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...