Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2020 15:13

Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı ve işgalci Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı ile görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ie işgalci Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan ile "Dağlık Karabağ" konusunu görüştü.

Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı ve işgalci Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı ile görüştü
lavorv

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve işgalci Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan ile "Dağlık Karabağ" konusunu görüştü.

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve işgalci Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile son günlerdeki telefon görüşmelerine binaen 20 ve 21 Ekim’de Lavrov’un, Mnatsakanyan ve Bayramov ile Moskova’da ayrı ayrı görüşmeler yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "Görüşmelerde, Dağlık Karabağ’da daha önce varılan ateşkes anlaşmalarının uygulanması ve sürdürülebilir çözüm için koşulların oluşturulmasıyla ilgili acil konular müzakere edildi." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...