Tgrt Haber
20 Ocak 2014 07:18

Libya'daki çatışmada 24 kişi öldü

Libya'nın başkenti Trablus'un güneybatısında güvenlik güçleri ile devrik lider Muammer Kaddafi yanlıları arasında çıkan silahlı çatışmada 4'ü asker 24 kişinin hayatını kaybetti.

Libya'daki çatışmada 24 kişi öldü
libya, libya'da çatışma, 24 ölü, libya'da şiddet olayları, libya'daki olaylarda 24 kişi öldü,

Libya'nın başkenti Trablus'un güneybatısında güvenlik güçleri ile devrik lider Muammer Kaddafi yanlıları arasında çıkan silahlı çatışmada 4'ü asker 24 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı bildirildi. AA muhabirinin bir güvenlik kaynağından aldığı bilgiye göre, Varş es-Sana bölgesinde güvenlik güçleri ile Kaddafi'nin resmini taşıdıkları için gözaltına alınmak istenen kişiler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, 4'ü asker 24 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Olayla ilgili resmi açıklama yapılmadı. Varş es-Sana, Kaddafi'ye en fazla destek veren bölgelerden biri olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...