Tgrt Haber
12 May 2014 08:25

Lise ve üniversiteyi bir haftada bitirdi

16 yaşındaki Grace Bush, Florida'da yalnızca çalışkan öğrencilere üniversite ve liseyi birlikte okuma imkanı sağlayan okuldan 2 diplomayla mezun oldu.

Lise ve üniversiteyi bir haftada bitirdi
abd, florida, 16yaşında, grace bush, lise diploması, üniversite diploması, lise ve üniversite diploması,

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Grace Bush adlı öğrenci bir hafta aralıkla lise ve üniversite diploması alarak olağanüstü bir başarıya imzaya attı.
13 YAŞINDA BAŞLADI
Bush bu başarısını, belirli şartları yerine getiren öğrencilere aynı anda hem lise hem de üniversite derslerini alabilme imkanı sunan bir program sayesinde gerçekleştirdi. "13 yaşında başladığım programı, yaz dönemlerinde de aldığım dersler sayesinde 4 yıldan kısa bir sürede bitirmeyi başardım" diyen Bush bundan sonraki hedefinin de yine hukuk alanında bir master derecesi almak olduğunu söylüyor.
"BİR GÜN ABD'NİN ADALET BAKANI OLACAĞIM"
9 çocuklu bir ailenin 3'üncü kızı olan Grace Bush, başarısını haber yapan gazetecilere de "Bir gün ABD'nin adalet bakanı olacağım" diyerek hedefini yüksek tuttuğunu anlattı. Bush'un ailesi ise kızlarının başarısından memnun. Grace'in 2 yaşında okumaya başladığını söyleyen annesi kızının koyduğu hedeflere ulaşacağından emin olduğunu bildirdi.
HOBİLERİNDEN HİÇ VAZGEÇMEDİ
9 çocuklu ailenin kızı olan Grace Bush iki diplomayı birden alabilmek için oldukça disiplinli bir yaşam sürdüğünü ancak hiçbir zaman hobilerinden de vazgeçmediğini söylüyor. Bush her Sabah 05:30'da yataktan kalktığını, iki farklı orkestrada flüt çaldığını söylüyor. Günde 6 saat uyuyan Bush "Bazen çocukluğumu yaşayamadığımı düşünsem de mutluyum." diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...