Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2021 12:01

Londra parkında fare dehşeti! 100'den fazla fare bir anda saldırdı

Geçtiğimiz haftalarda Londra Ealing'deki Blondin Parkı'nda bir kadın 100'den fazla farenin saldırısına uğradığını iddia etti.

Londra parkında fare dehşeti! 100'den fazla fare bir anda saldırdı
londra,fare

43 yaşındaki Susan Treftub, 19 Temmuz günü Londra parkında yürürken 100'den fazla farenin bir anda saldırdığını iddia etti. Şimdilerde yeniden o parka gitmekten korktuğunu söyleyen Treftub, ilk olarak çimlerin arasında hareket eden bir şeyler gördüğünü ardından 100'den fazla farenin üzerine atladığını ve onu ısırmaya başladığını anlattı.

''AYAKLARIMI KEMİRDİLER''

Susan Treftub, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Sıçanlar şöyle dursun, bu kadar çok hayvanı hiç görmemiştim. İğrençti. Emin olamıyorum ama farelerin 100'den fazla olduğunu düşündüm. Hastalanacakmışım gibi hissettim. Bacaklarımda sürünüyorlardı, onları tekmelemek zorunda kaldım. Hava kararmak üzereydi, bu yüzden nereden geldiklerini görmek zordu. Bence bu bir rezalet. Ayaklarımı kemiriyor ve vücudumda koşmaya çalışıyorlardı. Bunun çözülmesi gerekiyor."

Londra parkında fare dehşeti! 100'den fazla fare bir anda saldırdıKOLLARINDA, BACAKLARINDA MORLUKLAR OLUŞTU

Susan, bacaklarında ve kolunda ısırıklar ve morluklar olduğunu, düzenli olarak parkta yürüdüğünü ve ilk kez fare gördüğünü söyledi. Fare saldırısına uğradığını söyleyen Treftub, özellikle çocukları olan kişilerin dikkatli olmaları konusunda uyardı:

''Eğer bir çocuk olsaydı, o kadar çok fare vardı ki, daha büyük bir zarar verebilirlerdi. En kötüsü ise bende kendimi çaresiz hissettim. Kimi arayacağımı kime haber vereceğimi bilemedim. Polisi arayıp onlara söyleyemem ama bu tehlikeli haşerelerin kontrol altına alınması gerekiyor. Böyle bir şeyi yaşayan bir başka kimseyi ise duymadım. Bir süre bana eşek şakası yapıldığını sandım. Parka geri dönmekten korkuyorum.''

Londra parkında fare dehşeti! 100'den fazla fare bir anda saldırdıÇÖP VE ARTIK YİYECEKLER FARELERİ PARKA ÇEKİYOR

The Mirror'ın haberine göre, belediye ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı ve uyardı:

"Fareler ve diğer potansiyel haşere türleri ile karşılaşmalar, herkes için tatsız. Hepimiz, tüm çöpleri eve götürerek, yeşil alanlarımızı çöp ve yiyeceklerden uzak tutarak yerel parklarda farelerle karşılaşma şansını azaltmaya yardımcı olabiliriz. Sıcak aylarda belediye, artan çöp seviyelerinin üstesinden gelmek için ilçenin parklarındaki çöp kutularını artırıyor. Güvercin, ördek ve sincap gibi hayvanları beslememek de önemli çünkü dışarıda bırakılan bu yiyecekler kolay yemek arayan fareleri de çekebilir.''

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...