Tgrt Haber
16 Ocak 2022 15:43

Los Angeles'ta hareket halindeki trenler yağmalandı

ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde, hırsızlar uzun bir süredir şehir merkezine girerken yavaşlayan hareket halindeki yük trenlerini fırsat bilip, yağmaladıkları ortaya çıktı.

Los Angeles'ta hareket halindeki trenler yağmalandı
abd,hırsız,tren,yağma

Los Angeles'tan geçen kargo trenlerinin aylardır hırsızların hedefinde olduğu ortaya çıktı. Hırsızlar, çoğunun kapısı açık olan yük trenlerinin şehre girerken yavaşlamasından faydanlandı ve trenleri yağmaladı. 

İçlerinde kendilerine lazım olan ve para eden malları alan hırsızlar kalan paketleri ise raylara rastgele saçtı. Görüntülerde, Los Angeles yakınlarında yük trenlerinin geçtiği rayların üzerinin kilometrelerce paketlerle kaplı olduğu göze çarptı.

Hırsızlardan ülkenin perakende devi Amazon'un yanı sıra, spor giyim markası REI ve kargo firmalarının trenleri de nasibini aldı.

Los Angeles'ta hareket halindeki trenler yağmalandı

Bölgenin demiryolları işletmecisi Union Pacific'ten yapılan yazılı açıklamada, olayları önlemek için devriye gezen özel görevli sayısını artırdıkları belirtildi.

Amazon ve UPS ise konuyla ilgili yerel kolluk kuvvetleri ile çalıştıklarını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...